Welkom bij OCM Originals

 

Ben jij opzoek naar iets speciaals? Iets unieks? en iets dat ook nog eens handgemaakt is? Dan zit je hier helemaal goed!!!              Want OCM Originals is een webshop met originele creatieve producten. Onze producten worden nog ambachtelijk met de hand gemaakt, dat maakt ieder product uniek en speciaal.

Maar wie zitten er precies achter OCM Originals? Nou wij! Yvonne en Julian, Moeder en zoon. Jazeker, OCM Originals is een klein en knus familie bedrijfje. Handgemaakte producten brengen een speciale sfeer en stijl met zich mee en dit willen wij graag delen met jou.

Het mooie aan handgemaakte producten is het feit dat ze uniek zijn, er worden er immers maar een aantal van gemaakt. Dat maakt de producten zo mooi.

Wat nog mooier is, is dat wij jouw droom misschien wel werkelijkheid kunnen laten worden. Iedereen heeft zijn eigen smaak en zeker als het gaat om handgemaakte producten. Een voorkeur voor een bepaalde kleur kan al heel bepalend zijn voor jouw eigen stijl. Heb jij iets in gedachten en wil je in overleg met ons kijken wat er mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij samen een product maken wat helemaal bij jou past.